LAATU JA YMPÄRISTÖ 

Valmistamamme hirsitalo on luotettava valinta. Palvelemme talohankkeissa yli 25 vuoden kokemuksella. Pitkäaikaisen ja sitoutuneen henkilökuntamme ansiosta vuosien kuluessa hankittu osaaminen ja taito ovat myös säilyneet yrityksessämme.

Tavoitteemme on yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa luoda kullekin asiakkaallemme parhaiten soveltuva yksilöllinen toimintamalli ja palvelukokonaisuus

Toimitusvarmuus on meille kunnia-asia. Pidämme kiinni sovituista aikatauluista valmistuksen aloitushetkestä aina puuosatoimituksen kellontarkkaan saapumiseen rakennuskohteeseen.

Kestävä ja tiukkasyinen hirsiraaka-aineemme on peräisin tehtaamme lähialueen metsistä. Suomen Metsäsertifiointi Oy on myöntänyt raaka-ainetoimittajallemme oikeuden käyttää tuotteissaan PEFC-merkintää todisteena kestävän metsätalouden edistämisestä.

Kokonaisvaltainen laatu ja vastuu ympäristöstämme ovat meille tärkeitä. Kaikki puuntyöstöstä syntyvä jäte muunnetaan luonnolliseksi energiaksi, jota hyödynnetään muun muassa puutavaran kuivauksessa.

SERTIFIKAATIT

Ota yhteyttä