HIRSITALOISTAMME

Valmistamme asiakkaidemme yksilöllisten tarpeiden ja toiveiden mukaisia  omakotitaloja, loma-asuntoja ja julkiseen käyttöön suunniteltuja kohteita. 

Meiltä saat hirsikehikon lisäksi kaikki rakenteelliset puuosat, sisäverhousmateriaalit, ovet, ikkunat ja portaat. 

Hirsitalossa on hyvä asua

Hirsi varaa sekä kosteutta että lämpöä ja luovuttaa niitä tasaisesti. Siksi hirsitalon sisäilma on miellyttävä ja terveellinen.

Massiivinen puu rauhoittaa ja antaa talolle sielun.

Puupintojen pintalämpötila on kovia materiaaleja suurempi, joten se saa tilan tuntumaan todellista lämpimämmältä. Siksi hirsitalon sisälämpötila voidaan pitää joitakin asteita totuttua alempana.

Hirsitalo sopii maisemallisesti hyvin luontoon ja on nykytekniikan ansiosta sopusointuinen ja harmoninen myös tiiviissä pientaloympäristössä.

Hirsitalo on ekologinen paitsi raaka-aineen, myös valmistusprosessin osalta ja kuluttaa vain vähän uusiutumattomia luonnonvaroja.

ProLog® CLT-hirsitalo – Suomalaisesta havupuusta

Huolellisen pitkäjänteisen  kehitystyön tuloksena syntynyt painumaton ProLog® CLT-hirsi on hirsirakentamisen huipputuote, joka avaa uusia mahdollisuuksia myös ekologiseen julkiseen rakentamiseen.

ProLog® CLT-hirsitalojemme valmistus perustuu suomalaiseen havupuuhun ja suomalaiseen työhön.

Painumattoman PROLOG® CLT-hirren etuja:

Kun hirren perinteistä painumista ei tarvi huomioida, jää arkkitehdille vapaat kädet moderniin minimalistiseen suunnitteluun ja hirren yhdistämiseen muihin painumattomiin rakennusmateriaaleihin kuten suuriin lasipintoihin tai kiveen.

ProLog® CLT-hirren rauhallinen yhtenäinen pinta on  esteettinen ilman säärasitukselle ja sisäpintojen kuivumiselle alttiita  vaakasaumoja. 

Myös pystytys on perinteistä hirsirakentamista yksinkertaisempaa ja sujuvampaa..

Perinteisen hirsitalon hyvät puolet:

Myös perinteisempi hirsitalo on rakenteena äärimmäisen turvallinen, sopii suomalaiseen maisemaan ja kestää tunnetusti terveenä vuosisatoja.

Uusiutuvat lämmönlähteet, nykyaikainen talotekniikka, huolellinen arkkitehtisuunnittelu ja talon oikea sijoittelu ilmansuuntien mukaan tekee perinteisestä hirsitalosta hyvän kilpailijan mille tahansa talotyypille.

Sekä painumattoman että perinteisen hirsitalon hiilijalanjälki on olematon.

 

Ota yhteyttä