Site Loader

Koko lailla tasan vuosi sitten toimitusjohtajamme Jukka Hyvärinen (kuvassa keskellä) poikkesi saksalaisen yhteistyökumppanimme uuden toimiston ja mallitalon avajaisissa. Alla Jukan tarinaa päivän varrelta

”Koko päivän kestäneessä tapahtumassa, jossa oli ilo olla mukana,  sain myös mahdollisuuden tutustua meille suomalaisille kovin tuttuun kovan luokan mäkihyppylegendaan Jens Weissflogiin ja hänen vaimoonsa.

Nykyään hotelliyrittäjänä toimiva Weissflog oli vähän ennen avajaisia tehnyt yhteistyökumppanimme kanssa kaupat hotellinsa lisärakennuksesta, jonka hirret ovat Timber Framen käsialaa. Luottoa siis löytyi suomalaiseen osaamiseen muullakin kuin mäkihypyn saralla.

Jens osoittautui myös varsin mukavaksi ja puheliaaksi mieheksi, joka muisteli yhteisiä kisojaan idolinsa Matti Nykäsen kanssa kysellen samalla miehen kuulumisia. No, niitä ei allekirjoittaneella ollut paljonkaan tarjolla, koska mainittu mies on sen verran nopea käänteissään.. Mutta muuten leppoisaa jutusteltavaa riitti yllin kyllin.

 

Hirsitalo, toimisto

 

 

Tupaantuliaisten kohteena ollut toimistorakennus on valmistettu lamellipyöröhirrestä, jonka halkeilu massiivipyöröhirteen verrattuna on käytännössä olematonta, samoin kuin hirsiseinien painuminen.

Toimisto oli ensimmäinen saksalaisella mallisuojalla suojatun tuoteryhmämme edustaja, jossa jo ennestään tiivis pyöröhirren lukkonurkkamme oli jatkojalustettu yhteistyössä asiakkaamme kanssa. Uskaltaisinkin väittää, että lopputulos lienee markkinoiden tiivein ja vähiten laskeutuva pyöröhirsirakenne.

Tuparit olivat tässä kylässä melkoisen iso asia, joten paikallinen pormestarikin poikkesi puhetta pitämässä. Ja työnnettiinpä se mikki allekirjoittaneellekin ilman varoitusta käteen. Siinä sitä sitten tarinoitiin alun kakistelun jälkeen ex tempore-pohjalta, mutta mikäpä siinä oli ollessa mukavien ihmisten ja leppoisan tunnelman ympäröimänä.”

Jukka Hyvärinen

 

 

 

 

 

 

Post Author: Annukka Rahikainen