Site Loader

Osastollamme Helsingin Kevätmessuilla on ollut maanantai-aamusta lähtien täysi rakennustohina päällä ja viimeisiä valmisteluja viedään.

Ovet yleisölle aukeavat huomenna torstaina 26.3. klo 10, ja meillä ollaan silloin valmiina toivottamaan kaikki sankoin joukoin tervetulleiksi.

Esillä mm. uudenuutukaisen modernin pihasaunamallistomme kärki ”Triangeli”, jonka joku onnekas saa ostaa omakseen erityisen edulliseen messuhintaan ja pääsee nauttimaan pihasaunan löylyistä vaikkapa heti messuviikonlopun jälkeen.

Ennakkoluulottoman ja harkitun suunnittelun ansiosta Triangeli toimii mainiosti myös vierasmajana tai kesäaittana. Saunan 120 cm syvä kiinteä laude muuntautuu helposti nukkumatilaksi ja irralliset saunajakkarat on helppo siirtää lisäistuimiksi sinne missä milloinkin tarvitaan.

Muihin pihasaunamalleihimme pääset tutustumaan Viihtyisän Pihan sivuilla tuotekorttimme ”Hinta”-välilehdellä. Lisätietoa myös näille omille sivuillemme luvassa heti messujen jälkeen. Klikkaa tästä kevätmessujen kotisivuille.

Lämpimästi tervetuloa tekemään tuttavuutta osastolle 6k99!

Kevatmessut15_etusivu_705x450

Post Author: Annukka Rahikainen