Site Loader

Helsingin Honkasuolle rakennettavan kaupunkikylän ensimmäisen talon seinäelementit saapuivat tontille tiistaina 17.11.2015.

Kelin suhteen oli toivomisen varaa, mutta sateisesta ja jokseenkin hyytävästä säästä huolimatta ensimmäisen kerroksen seinien asennus saatiin hyvälle mallille.

Tänään torstaina 19.11. on meneillään välipohjan asennus, ja huomenna jatketaan yläkerran ulkoseinäelementtien, väliseinien ja kattoristikoiden asennuksella.

Tässä kuvasarjaa tiistailta ja tältä päivältä. Lisää seuraa ensi viikolla, kun ensimmäisessä talossa on vesikatto päällä.

Tiistai 17.11.2015:

Honkasuo, elementtien asennus 2

Honkasuo, elementtien asennus 3

Honkasuo, elementtien asennus 4Honkasuo, elementtien asennus 5
Honkasuo, elementtien asennus 6

Honkasuo, elementtien asennus 7

 

Torstai-aamu 19.11.2015, 1. kerroksen seinäelementit paikoillaan, välipohjan asennus aluillaan:

Honkasuo, vp asennus 1

Honkasuo, vp asennus 2

Honkasuo, vp asennus 3

Honkasuo, vp asennus 4

Honkasuo, vp asennus 5

Honkasuolle rakennettavat talot edustavat uutta massiivipuista, matalahiilijalanjälkistä suunnittelua. Taloissa on yhdistetty kestävyys, energiatehokkuus ja puun terveelliset vaikutukset hyvään sisäilmaan.

Jos kiinnostuit Honkasuolle rakennettavista turvallisista ja terveellisistä kaunpunkipuutaloistamme, ota ihmeessä yhteyttä joko Jukka Hyväriseen (Oy Timber Frame Ltd), puh. 0500-46 77 55 tai Reijo Hippeläiseen (Uudenmaan Rakennustekniikka Oy), puh. 0400-574 693.

Lisätietoa Honkasuosta löydät kotisivuiltamme tästä linkistä ja moderneista kaupunkipuutaloistatäältä.

Post Author: Annukka Rahikainen